FAQ

Gepubliceerd op : 14-11-2018 17:06:29
Catégories : FAQ

FAQ

U heeft een vraag? Vindt uw antwoord met behulp van de Vaak Gestelde Vragen, of neem contact op met onze Dienst Verkoop via  016 28 43 52

Voor wie zijn de MACC producten bedoeld?


MACC richt zich uitsluitend op vakmensen uit de bouwwereld, alle beroepen zoals bouwvakker, dakdekker, elektricien, meubelmaker, stukadoor, timmerman, loodgieter, schilder, slotenmaker…

Als u een vakmanbent, die in het proces is zojuist op te starten of u bent een particulier, dan kunt een formulier invullen door naar de pagina: « contact » te gaan via de home page.


Hoe kan ik MACC producten ontdekken?

U kunt onze MACC producten ontdekken, dankzij uw MACC vertegenwoordiger, die u bezoeken zal en voor u een demonstratie van onze producten verzorgt.

U kunt zijn gegevens vinden in de rubriek: « “MACC producten ontdekken” »/ « ”een afspraak maken met een vertegenwoordiger” » of door naar de rubriek « “De MACC producten ontdekken” » te gaan via de home page van onze web site.
Hoe kan ik technische informatie over de producten vinden?

Om technische informatie over de producten te vinden, neem contact op met uw MACC vertegenwoordiger (rubriek "mijn tussenpersonen") of raadpleeg de rubriek “producten” op onze web site of neem contact op met de klantenservice op nummer: 016 28 43 52
Email: klantendienst@maccbenelux.be

Hoe kan ik een bestelling van MACC producten plaatsen?

Om een bestelling van een MACC product te plaatsen, dient u zich te richten tot een vertegenwoordiger van uw regio, u vindt de contactgegevens in de rubriek : “Ontdek de MACC producten”/ « ”neem contact op met een vertegenwoordiger” » of via de verkoopafdeling op nummer: 016 28 43 52 Email : bestelling@maccbenelux.be of indien dat niet lukt, plaats uw aanvraag op onze website, rubriek “Ontdek de MACC producten”/”u bent geïnteresseerd in onze producten?”/”Maak een afspraak met een vertegenwoordiger”


Hoe kan ik een MACC klant worden?


Om MACC klant te worden, dient u uw opdracht te plaatsen bij uw MACC vertegenwoordiger, waarvan u de contactgegevens vindt in de rubriek:
« “Ontdek de MACC producten”/« ”Neem contact op met een vertegenwoordiger”»
of via de verkoopafdeling op nummer: 016 28 43 52  Email:bestelling@maccbenelux.be


Hoe kunt u uw MACC vertegenwoordiger ontmoeten?

U vindt de contactgegevens van uw MACC vertegenwoordiger in de rubriek: “Ontdek de MACC producten”/ « ”Neem contact op met een vertegenwoordiger” » die u bezoeken zal en u de gehele productlijn zal presenteren.
Wat is de te volgen procedure voor de reparatie van MACC producten of voor het verkrijgen van onderdelen?

Om een MACC product te repareren, dient u zich te richten
tot de klantendienst op nummer 016 28 43 52 of Email klantendienst@maccbenelux.be

Zodra u ingeschreven staat als eigenaar van MACC producten, kunt u het totaaloverzicht van de productlijn en de bijbehorende documenten zien (technische informatie, video’s, technische beschrijvingen, gebruiksaanwijzingen, video’s, overeenstemmingsverklaring, technische controlebladen, regelgeving)


Hoe kan ik de prijzen van MACC producten of een offerte ontvangen?

Om de prijzen van de MACC producten te ontvangen, kunt u zich richten tot uw MACC vertegenwoordiger, waarvan u de contactgegevens vindt in onze rubriek “MACC producten ontdekken”/”Neem contact op met een vertegenwoordiger”
of indien dat niet lukt, direct via onze verkoopafdeling op nummer:016 28 43 52 of via Email   bestelling@maccbenelux.be
Hoe kan ik een MACC catalogus ontvangen?

U kunt de gehele productlijn aanzien in onze rubriek “Ontdek onze MACC producten” of doe een aanvraag in dezelfde rubriek:“U wil graag een catalogus ontvangen”/Doe een aanvraag”

Ik wil graag mijn levering volgen of een vraag stellen betreft mijn levering :

U kunt contact met onze afdeling levering opnemen via nummer  016 28 43 52of via Email: leveringen@maccbenelux.be of door de rubriek: MENU/ "”Mijn contactpersonen”" of "CONTACTte bezoeken.


Ik wil graag een kopie van een factuur:

Neemt u contact op met onze afdeling klantenadministratie via het nummer 016 28 43 52 of via Email: : boekhouding@maccbenelux.be


Hoe kan ik een MACC account openen?

Om een MACC account te openen, bezoek de home page van onze web site in "“MIJN ACCOUNT”."

Het lukt mij niet, me in te loggen in mijn MACC account, wat kan ik daaraan doen?


Om in te loggen, ga naar de pagina “Mijn account”/”Ik log in”. Geef uw klantennummer in en klik op “Wachtwoord vergeten”. Een Email wordt u toegestuurd om een nieuw wachtwoord aan te maken zodat u gebruik kunt maken van nieuwe diensten.

Indien u nog geen account gekoppeld heeft, verschijnt er een foutmelding. U dient dan een nieuw account te creëren via de inlogpagina.Ik heb me ingeschreven op de vorige web site, ben ik nu automatisch ook ingeschreven bij de nieuwe web site?


Ja, maar u dient een nieuw wachtwoord aan te maken. Om dit te doen, ga naar de pagina Mijn account/Ik log in..Geef uw klantennummer in en klik op “Wachtwoord vergeten”. Een Email wordt u toegestuurd teneinde een nieuw wachtwoord aan te maken zodat u gebruik kun maken van de nieuwe diensten.Ik ben mijn wachtwoord kwijtgeraakt, hoe kan ik het terug vinden?


Om dit te doen, ga naar de pagina “Mijn account/Ik log in”. Geef uw klantennummer in en klik op “Wachtwoord vergeten”. Een Email wordt u toegestuurd teneinde een nieuw wachtwoord te creëren zodat u gebruik kunt maken van nieuwe diensten.Hoe kan ik mijn product idee aan MACC voorstellen?

Ga naar Menu/Samen innoveren/”U heeft een idee, laat het ons weten”"


Hoe kan ik een open sollicitatie indienen bij MACC?

Om uw open sollicitatie in te dienen, gaat u naar Home page/”kom bij MACC”"

of MENU/"”Werken voor MACC”"Hoe contact opnemen met MACC?

Om contact op te nemen met de MACC, vindt u de contactgegevens in het burger menu/"CONTACT"


Ik ben een vakman in de bouw, buiten Frankrijk, hoe kan ik bestellen?

U kunt bestellen door op de web site te gaan naar onze dochterondernemingen in Spanje, Italië, Benelux of Groot Brittannië via  www.macc.eu of door naar het burger menu/"CONTACT" te gaan
Bovenaan de pagina
Home page
Maak een afspraak met een MACC-vertegenwoordiger Heeft u een vraag over een product? Gratis opgeroepen worden